Om Coach Focus

Profil for Jytte Dalgaard

Jytte er uddannet som socialrådgiver og Cand. Scient. Adm. og har diplom i personaleledelse og servicepsykologi. Har mange års erfaring som leder og konsulent med virksomheds-, personale, uddannelses- og projektudvikling. Fra 1985 til 1994 i Nuuk, Grønland, og fra 1994 til 2005 Danmark. Selvstændig coach virksomhed fra 2005.

Er uddannet NLP Master Practitioner, hypnoterapeut. Certificeret Coach med 120 timers Systemisk Coachuddannelse og 120 timers NLP Coachuddannelse og Stresscoach. 

Internationalt Certificeret Coach i ICF, International Coach Federation på PCC niveau med over 10.000 timers coacherfaring

Leder af Coach Focus, som laver professionel coachuddannelse, life-, business- og stresscoaching og uddanner coaches og stresscoaches. Hjælper private, virksomheder og teams med værdiafklaring og med at holde fokus på målrettet procesudvikling og resultater, ligesom hun understøtter enkeltpersoner i personlig udvikling og kompetenceudvikling.

Underviser, coacher og deltager i certificering af coaches. Jyttes mission er, at alle skal have mulighed for at finde indre styrke, følelsesmæssig balance, motivation og drivkraft og opnå egen mission her i livet – at blive i stand til at gøre det, de brænder for. Det gør verden til et bedre sted at leve. Derfor formidler Jytte sine effektive værktøjer videre til alle, der ønsker det gennem stresshåndtering, Professionel Coachuddannelse, Stresscoachuddannelse, lederudvikling, coaching og stresscoaching.

Jytte er kendt og respekteret for at sætte fokus på udvikling og resultater for mennesker og organisationer.

Jytte har positiv erfaring i arbejdet med private og virksomheder, som alle gennemgår en mærkbar positiv udvikling gennem hendes undervisning og coaching. Jytte videreudvikler  og anvender effektive coachværktøjer og deltager selv hvert år i efteruddannelse og videreudvikling gennem coachnetværket High 5 og gennem arrangementer i ICF – International Coach Federation og ICF Danmark, hvor hun var præsident i 2013.

Af efteruddannelse indenfor de seneste 10 år som selvstændig, af mindst 40 timers varighed kan nævnes:

Transformation in Action: Leadership and Coaching in a Rapidly Changing World med Alan Seale, 2015

Advanced tools and skills for team coaching med Dr.Arnat Treister Goren, 2014

Neuroscience og coaching med Kjeld Fredens og Annette Prehn, 2013

Playing and winning the game your are build to med Michael Stratford, 2012

Masterfull quistions and Masterfull feedback med Michael Stratford, 2012

Coaching i socialkonstruktivistisk tankegang med Gitte Haslebo, 2011

Effektive psykologiske værktøjer med Ole Vadum Dahl, 2010

Core Dynamic Coaching med Tom Stone, 2008

 

Profil for Bent Wagner

Startede coachvirksomheden Wagnercoaching  i 2004 . CVR.nr: 27872026

Bent har diplom i personaleledelse og servicepsykologi og i markedsføring. Bent er uddannet NLP master, som coach og stresscoach i 2006 og er internationalt certificeret coach fra ICF – på PCC niveau, med over 4000 timers coacherfaring

Bent har mange års erfaring og succes i arbejdet med undervisning og coaching af unge, der har oplevet vanskeligheder i tilpasning til det traditionelle skolesystem.

Eteruddannelse, bl.a:

Transformation in Action: Leadership and Coaching in a Rapidly Changing World med Alan Seale, 2015

Advanced tools and skills for team coaching med Dr.Arnat Treister Goren, 2014

Neuroscience og coaching med Kjeld Fredens og Annette Prehn, 2013

Playing and winning the game your are build to med Michael Stratford, 2012

Masterfull quistions and Masterfull feedback med Michael Stratford, 2012

 

Profil for Ane Dalgaard

Ane er uddannet pædagog og cand.pæd.pæd.psyk. fra Aarhus Universitet med erfaring inden for forskellige institutioner som bl.a. mentor, underviser og senest konsulent ved Ramsdal Kompetence og Job. I sit møde med børn, unge, familier og voksne har Ane specialiseret sig i, hvordan coaching kan bruges til at få sind og krop til at arbejde sammen, så vi lærer at lytte til os selv og tage handling.

Ane er uddannet coach og stresscoach i 2005 og internationalt certificeret coach fra ICF – USA. Som coach har Ane arbejdet med selvstændig virksomhed hos Coach Focus fra 2007 til 2014, såvel i Danmark som i Grønland. Med erfaring som konsulent er Ane  tilbage som coach og konsulent hos Coach Focus fra 2019.

 

Coach Focus har til formål at gøre en forskel for mennesker og organisationer ved at:

  • Udbrede kendskabet til coachredskaber og anvendelsen af coachegenskaber
  • Understøtte udvikling af faglige og personlige kompetencer
  • Understøtte udvikling af personlige ressourcer og potentialer
  • Hjælpe mennesker til at finde ind til det, de brænder for og skabe et godt liv for sig selv og andre
  • Hjælpe mennesker til selv at tage ansvar i eget liv og blive istand til at tage bevidste valg
  • Ændre uhensigstmæssige adfærdsmønstre

Coach Focus arbejder med værdier som professionalisme, respekt, ydmyghed, anerkendelse, humor og intuition som udgangspunkt for coachopgaverne: Lifecoaching, Business- og Karrierecoaching, Stresscoaching, coachuddannelse og stresscoachuddannelse.

Visionen er at give mennesker og organisationer redskaber, så de bliver istand til at se muligheder og skabe den ideelle fremtid – i trivsel og balance

Midlet er Coaching ud fra en bred psykologisk erfaringsramme, som redskab til reflektion, involvering, commitment, engagement, motivation og personlig styrke og glæde

 

Lotusblomsten – Udvikling af potentialer

Lotusblomsten er en skabende kraft, der udnytter sit fulde potentiale

Lotusblomsten er med på min hjemmeside, fordi den repræsenterer vigtige egenskaber, som er betydningsfulde for mig og for mange andre mennesker. Lotusblomsten har en skabende kraft, og ligesom lotusblomsten sår vi frø, samtidig med, at vi blomstrer her og nu.

Lotus blomsten repræsenterer samtidighed mellem årsag og effekt. Effekten manifesterer sig først senere, men det er her og nu, vi gennem vores intentioner, kommunikation og handlinger bestemmer, hvordan vi vil forme vores egen fremtid.

En vigtig egenskab ved lotus blomsten er, at den vokser i mudder og dermed beviser, at skønhed kan vokse frem fra de mørkeste steder.

Ligesom lotusblomsten har vi mulighed for at vokse op i slam eller stå med fødderne plantet i hverdagen, og alligevel transformere vores liv, så vi opnår at folde os ud i vores fulde potentiale og skabe glæde, udvikling og resultater for os selv og for andre.

Måske kan vi inspirere andre mennesker til at udfolde deres potentialer og ressourcer fuldt ud.

 

 

You are here: ForsideTilmelding coach uddannelseOm Coach Focus
www.coachfocus.dk