Profil – Coach Focus

 

Coach Focus har til formål at gøre en forskel for mennesker og organisationer

ved at:

  • Udbrede kendskabet til coachredskaber og anvendelsen af coachegenskaber
  • Understøtte udvikling af faglige og personlige kompetencer
  • Understøtte udvikling af personlige ressourcer og potentialer
  • Hjælpe mennesker til at finde ind til det, de brænder for og skabe et godt liv for sig selv og andre
  • Hjælpe mennesker til selv at tage ansvar i eget liv og blive istand til at tage bevidste valg
  • Ændre uhensigstmæssige adfærdsmønstre

Coach Focus arbejder med værdier som professionalisme, respekt, ydmyghed, anerkendelse, humor og intuition som udgangspunkt for coachopgaverne: Lifecoaching, Business- og Karrierecoaching, Stresscoaching, coachuddannelse og stresscoachuddannelse.

Visionen er at give mennesker og organisationer redskaber, så de bliver istand til at se muligheder og skabe den ideelle fremtid – i trivsel og balance

Midlet er Coaching ud fra en bred psykologisk erfaringsramme, som redskab til reflektion, involvering, commitment, engagement, motivation og personlig styrke og glæde

 

Lotusblomsten – Udvikling af potentialer

Lotusblomsten er en skabende kraft, der udnytter sit fulde potentiale

Lotusblomsten er med på min hjemmeside, fordi den repræsenterer vigtige egenskaber, som er betydningsfulde for mig og for mange andre mennesker. Lotusblomsten har en skabende kraft, og ligesom lotusblomsten sår vi frø, samtidig med, at vi blomstrer her og nu.

Lotus blomsten repræsenterer samtidighed mellem årsag og effekt. Effekten manifesterer sig først senere, men det er her og nu, vi gennem vores intentioner, kommunikation og handlinger bestemmer, hvordan vi vil forme vores egen fremtid.

En vigtig egenskab ved lotus blomsten er, at den vokser i mudder og dermed beviser, at skønhed kan vokse frem fra de mørkeste steder.

Ligesom lotusblomsten har vi mulighed for at vokse op i slam eller stå med fødderne plantet i hverdagen, og alligevel transformere vores liv, så vi opnår at folde os ud i vores fulde potentiale og skabe glæde, udvikling og resultater for os selv og for andre.

Måske kan vi inspirere andre mennesker til at udfolde deres potentialer og ressourcer fuldt ud.

You are here: ForsideTilmelding – kontaktProfil – Coach Focus
www.coachfocus.dk