Coachuddannelse giver kompetencer

Professionel Coachuddannelse med certificering og mentorcoaching

Bliv en anerkendt coach med stærke kompetencer
Vælg en professionel Coachuddannelse hos Coach Focus, der giver dig effektive redskaber til:

Kvalificering til International Certificering

  • Coach Focus Coachuddannelse fremmer din egen kompetenceudvikling gennem udviklingen af dine ressourcer og potentialer
  • Undervisningen varetages af professionelle certificerede coaches, som formidler effektive og coachværktøjer og hjælper dig til at implementere værktøjerne gennem træning og professionel feedback.
  • Coach Focus Coachuddannelse giver dig redskaber til at coache andre, hvad enten du ønsker at coache enkeltpersoner, teams eller grupper – privat eller i en virksomhed.
  • Coach Focus Coachuddannelse lægger vægt på indlæring af ICF`s kernekompetencer, herunder aktiv lytning.
  • Coach Focus Coachuddannelse tager afsæt i en anerkendende tilgang, som er essentiel for menneskers positive selvudvikling. Du får effektive redskaber, der giver dig succes som coach.
  • Coach Focus Coachuddannelse kræver, at du er indstillet på at arbejde aktivt med din egen udvikling og udviklingen af dine coachegenskaber.
  • Hos Coach Focus har vi et højt fagligt læringsmiljø med certificerede og rutinerede undervisere. Du får stærke coachredskaber og kvalificerer dig til et professionelt niveau. På modulerne får du undervisning, træning og professionel feedback på din coaching i forhold til ICF`s 11 kernekompetencer . Du danner netværk og vil imellem modulerne deltage i øvegrupper og i faglige telekonferencer og telecoaching med feedback.Vi ved, at indlæring af coachværktøjer er mest effektivt, når det foregår under strukturerede former – i en vekselvirkning mellem teori og praksis – og kontinuerligt over en længere periode. Det er derfor væsentligt for os, at coachudannelsen strækker sig over en længere periode, og at indlæringen veksler mellem moduler med teori og praksis, øvegrupper, individuel coaching og telekonferencer.Vi finder det vigtigt med professionelle coachsessioner, hvor du får mulighed for at arbejde med egne begrænsende mønstre og adfærd. Du bliver støttet professionelt gennem hele uddannelsen.For at opnå stærke personlige og faglige kompetencer som coach, kommitter du dig til at arbejde med din egen udvikling og din egen tilstand som coach, ligesom du tilegner dig faglige værktøjer. Dine kompetencer styrkes ved en vekselvirkning mellem teoretisk indlæring, personlig udvikling og implementering af coachværktøjer, så de bliver en del af dig og din måde at være coach på.Coachuddannelse er for dig, der ønsker at udvikle og styrke din evne til at skabe motivation, udvikling og resultater for dig selv og andre.
You are here: ForsideCoachuddannelseCoachuddannelse giver kompetencer
www.coachfocus.dk