Coaching Klippekort til 12 coachsessioner med 10% rabat

Med coaching klippekort opnår du rabat – når du har brug for flere coach sessioner.

Coaching Klippekort – 6 dobbeltsessioner koster 8.100

Priserne for coach sessioner er 750 kr. for en session, hvor der typisk er 2 sessioner hver gang, der varer mellem 1½ time og 2 timer. Altså koster det for en dobbeltsession 1500 kr. Ved køb af coaching klippekort med 6 dobbeltsessioner gives 10% rabat.

Den bedste erfaring har vi med flere coach sessioner i løbet af 3 – 6 måneder. Et coaching klippekort indeholder f.eks. 6 dobbelte coach sessioner, som er 12 sessioner for 8.100 excl. moms. og kan foregå ved et fysisk møde, pr. telefon eller Skype. Det første møde foregår typisk med fysisk tilstedeværelse. I prisen for private er momsen inkluderet i den angivne pris.

Coaching Klippekortet kan anvendes løbende til coach sessioner

Det er fokuspersonen, der afgør, hvilke emner, der er mest presserende. På det første møde bliver mødedatoer for de følgende coach sessioner aftalt. Temaerne for møderne kan f.eks. fastlægges på det første møde, ud fra et overordnet mål, med underliggende delmål. En anden mulighed er, at fokuspersonens udfordringer og refleksioner imellem coach sessionerne afgør, hvilket emne han ønsker at blive coached på fra gang til gang.

Hvis en virksomhed ønsker coaching af medarbejdere, vil der ofte være en overordnet ramme indenfor hvilken medarbejderne skal coaches. Indenfor denne overordnede ramme, kan medarbejderne bestemme, hvilke coach emner der er vigtige.

Coach Focus fremsender en kontrakt, og når kontrakten er underskrevet fremsendes et interviewskema, som fokuspersonen udfylder forud for det første møde. Kontrakten skal sikre, at vi er enige om præmisserne, og interviewskemaet skal udfyldes for at spare tid på selve sessionerne.

Ud over møderne kan der forekomme telefonsamtaler af 5-10 minutters varighed og stilles spørgsmål via e-mail, som er inkluderet i coaching klippekortet.

Coachen har fuldstændig tavshedspligt omkring coach sessionernes indhold, dog kan coachen modtage supervision fra egen coach.

Coachingen støtter op om de etiske regler i The International Coach Federations (ICF) .

Køb coaching klippekort her

You are here: ForsideCoachingCoaching Klippekort til 12 coachsessioner med 10% rabat
www.coachfocus.dk